Phoenix Şimleu Silvaniei, învinsă în primele amicale

Prezentă la Cupa „Universitatea” de la Cluj-Napoca, unde a susţinut primele meciuri amicale din perioada de pregătire, Phoenix Şimleu Silvaniei a pierdut cu acelaşi scor, 1 – 3, duelurile cu Dinamo Bucureşti şi SCM”U” Craiova.

Antrenorul Mircea Abraham ne-a precizat, însă, că scopul său la acest turneu a fost de a le da posibilitatea să evolueze tuturor jucătorilor pe care-i are la dispoziţie, pentru a-şi „creiona” o echipă cu care să abordeze viitorul sezon. „Am vrut să-i văd pe toţi cum evoluează, pentru a putea forma o echipă cu care să începem meciurile din noul sezon. La Cluj, au fost partide bune, fiindcă am văzut care ne sunt plusurile, dar mai ales minusurile din acest moment”, ne-a declarat Mircea Abraham.
Echipa din meciul cu Craiova a fost schimbată aproape în totalitate faţă de cea din partida cu Dinamo. Toth Gabor, Cristian Pop, Jovan Sajnberger, Şerban Paşcan, Gjoko Josifov, Ionuţ Silaghi şi Mihai Mărieş – libero a fost echipa de start din partida cu „câinii roşii”, în timp ce cu Craiova, titularii au fost: Ionuţ Teleleu, Răzvan Vâlcelean, Gjoko Josifov, Ionuţ Rus, Sergiu Ivan, Ovidiu Teuşan şi Mihai Mărieş – libero. Spre finalul partidei au mai intrat: Cristian Pop, Jovan Sajnberger, Toth Gabro şi Şerban Paşcan.
Scorul pe seturi în cele două partide a fost: Dinamo – Phoenix Şimleu 3 – 1 (26 – 28, 25 – 29, 25 – 17, 25 – 19); SCM”U” Craiova – Phoenix Şimleu 3 – 1 (25 – 20, 24 – 26, 27 – 25, 25 – 19).
Cealaltă formaţie sălăjeană, CS Volei Municipal Zalău a susţinut trei partide în cadrul turneului de la Cluj. Dacă în prima zi a pierdut cu 0 – 3 duelul cu Dinamo, următoarele două meciuri au fost câştigate de echipa lui Aurel Vlaicu. După succesul de joi, 3 – 1 cu SCM”U” Craiova a urmat o victorie şi mai clară, 3 – 0 cu Universitatea Cluj. Actul întâi a fost cel mai clar câştigat de zălăuani, 25 – 20, iar în parţialul secund, victoria Zalăului a fost la limită, 25 – 23. Ultimul set s-a încheiat cu scorul de 25 – 21.

Leave a Comment